IZABRALA OSMEH

od strane Vesna

Momenti

Ponosna sam na sebe što sam prilično rano shvatila da su momenti ono što nam treba da bi bili srećni, nasmejani i zadovoljni svojim životom. Malo duže mi je trebalo da ih sebi dozvolim u što većem broju ali stigoh i do toga.

Zato ćemo ovu priču početi upravo sa tom konstatacijom i mojom odlukom da biram osmeh što češće i što više 🙂

Ljudi

Po ko zna koji put dolazim do zaključka da divni ljudi, ukoliko uspemo da ih okupimo oko sebe, čine najlepši i najkvalitetniji deo našeg hoda kroz život.

Imala sam neverovatnu sreću da mi je jedna od divnih žena koje krase moju svakodnevnicu preporučila da se informišem o online kursu za virtuelne asistente. Pošto se znamo dugo i dobro kaže moja Baja da me vidi baš tako 🙂

Preporuke ljudi kojima verujem prihvatam iz prve. Sve pronađem i prijavim se za uvodni modul obuke koju online drži Nikolina Andrić. Naravno, ništa mi nije bilo jasno ali rešila sam da saznam. Uvodne informacije koje je Nikolina spakovala za nas bile su dovoljne da sa velikim uzbuđenjem krenem na online kurs.

Upravo mi je ta divna,hrabra, mlada žena otvorila oči i predstavila potpuno novi svet koji je tu, pored nas. Istinski sam uživala pre tri godine kada je naše online druženje počelo.

Najiskrenije vam preporučujem da se upoznate sa Nikolinom, proširite svoje vidike i uključite se u vek u kojem živite.

Oči u oči

Upravo tako, taj deo oči u oči je bila moja želja od našeg virtuelnog upoznavanja i trogodišnjeg druženja.

Vredna Nikolina nas je ovog decembra okupila u našem gradu 🙂 Verujte mi da sam tu subotu jedva čekala. Dočekala, naravno, i stigla u Radio Caffe.

Bilo je to druženje petnaestak žena sa vrlo sličnim interesovanjima i načinom razmišljanja. Sve sa istim ciljem da se obrazuju, uče i rade. Neke sa iskustvom, neke tek na početku, neke bez ideje šta rade virtuelni asistenti. Nekoliko poznajem preko interneta, većinu vidim prvi put. Verujte mi, prijatno i vrlo inspirativno druženje. Uz prijatno ćaskanje saznale smo nešto o svakoj od nas, nešto o poslu, prilikama.

Neposredna i nasmejana Nikolina nas je i prilikom ovog, živog susreta svojim obraćanjem opustila i uvela u zanimljiv razgovor. Baš kao i na njenoj obuci za taj posao komunikacija je otvorena, direktna i ohrabrujuća za sve nas koji želimo da unapredimo sebe i svoje veštine.

Online

Zahvaljujući mojoj radoznalosti i virtuelnoj učiteljici Nikolini ja sam izabrala osmeh kroz pisanje mog malog bloga. Uživam u svakom trenutku pred belim ekranom koji sama popunjavam pričama o samo mom iskustvu i zapažanjima u mom gradu. Da li ću proširiti svoje delovanje zavisi samo od mene. Upravo to je najvažniji zaključak koji sam izvela kada sam se upustila u online pisanje, posao.

Naučila sam koliko je važno biti uporan, vredan, radoznao i istrajan u svom cilju.

Ipak, beskrajno sam uživala u našem druženju uz dragu nam kaficu i to živo druženje. Savršena kombinacija 🙂

Trudim se da budem vrlo pažljiva u tom virtuelnom svetu. Ogroman je i sa puno prepreka i zamki. No, apsolutno sam zadovoljna izborom posla i moje virtuelne heroine koja inspiriše.

P.S. Odvojite malo vremena, skuvajte sebi kafu i obavezno pogledajte ovaj podcast. Možda će neko od vas pogledati svet oko sebe sa mnogo više ružičaste boje 🙂

Pojačalo-Podcast EP049/ Nikolina Andrić

Možda će vam se još svideti...

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.