DODIR SVILE

od strane Vesna

Nežno 

 

Pre svega mislim da treba da budemo nežni prema sebi i na taj način naučimo da dajemo nežnost i ljudima koje volimo. Za neke od nas je to težak posao😀 

Nežnost je dodir,lepa reč,razumevanje,pogled… Kako sve to prema sebi? Jednostavno. Gradite svoje vrednosti čitav život, istražujte i podvucite crvenom bojom šta vas čini zadovoljnim. Naravno, pre svega budite nekada i bolno iskreni u kontaktu sa sobom. 

Budite nežni prema svom telu. Naučite da ga volite i poštujete 😍 Osluškujte šta vam poručuje, šta mu treba. Šalje signale svakoga dana.  

Priznajem da sam kao nepopravljivi optimista očekivala da će nas izolacija mnogo više naučiti. Nisam sigurna da je tako. 

 

Dodir 

 

Nežnost je i dodir. Kada odlučimo da osluškujemo svoje telo primetićemo koliko nam dodir znači. Primetićemo kada nas dodirne voda, nežan cvet, pamuk, svilaPriroda 💓Sigurna sam da u tom momentu poželimo da prirodi poželimo dobrodošlicu i dodirnemo je sa isto toliko nežnosti. 

Samo je jedan put. Negom naše kože zavolećemo sebe, a priroda će nam vratiti višestruko lepim osećajem kada se sretnemo 

Bez lažne skromnosti, o svojoj koži sam počela da vodim računa u ranoj mladosti. Uvek mi je bilo važno da sam ja zadovoljna njenim izgledom i pažljivo sam pratila šta mi govori. Moje okruženje mi zamera Sunce u velikim količinama kada sam pored vode ali to je posebna priča i ljubav. 

 

Hedera Vita 

 

Potpuno slučajno sam naletela na informaciju o kozmetici pod imenom Hedera Vita. Da vam kažem šta me je tačno navelo da se više zainteresujem ne bih mogla. No, možda je presudno bilo što su naglasili da koriste biljke sa naših prostora i da svoju proizvodnju imaju u Loznici. 

Vremenom sam postala veliki poštovalac kvalitetnih proizvoda proizvedenih tu pored nas. Čitala i gledala mnogo emisija gde po belom svetu ljudi snažno podržavaju lokalne proizvode i njihovu potrošnju upravo u svom okruženju. Gromoglasan aplauz za akcije te vrste 👏👏👏 

Gospodin Facebook me obavestio da otvaraju radnju u Novom Sadu. Klik na sliku, klik na tekst, objavu. Online prezentacija urađena sa merom i ukusom. Dovoljno da odlučim da mi ne bude teško da prošetam do Pap Pavla 41 i upoznam se sa ponudom. 

Tada počinje moja lepa priča sa njihovim proizvodima. Pre svega, u priču su me uvele gospođe koje predstavljaju i na odličan način prodaju proizvode. Važno mi je da imam informaciju o proizvodu ali mi je isto toliko važno da mi niko ne diše za vratom i bude preljubazan i na taj način dosadan. Dobra mera je uvek dobitna kombinacija. Sve to sam u njihovoj radnji dobila. 

U radnji sam polako stigla u fazu zaljubljenosti u proizvode, a već sledeće jutro sam mojoj kutijici kreme za lice izjavila duboku ljubav. Ukoliko se odluče, a nadam se da hoće, za kvalitet na prvom mestu ja vidim ljubav na dug period 😀 

Imate u ponudi sve što vašem telu treba da mu iskažete iskreno poštovanje i ljubav. Sve je pažljivo upakovano, nežno i kvalitetno. Cene su dostupne velikom broju svih nas i pažljivim odabirom, sa dobrom organizacijom uvek ćete znati gde da odete da se obradujete i počastite. Sa velikim žarom delim sa svima vama informaciju, a nadam se da ćete odlučiti i prošetati do Hedere. Verujte mi, kada probate vrlo brzo ćete razumeti moje oduševljenje. Stigla sam da negujem kosu, lice, telo,stopala samo sa njihovim proizvodima. Moja koža mi svakoga dana šalje osmeh u ogledalu 😀  

Nisam vam pisala o samoj proizvodnji, njihovim počecima i uspesima. O tome ćete kliknuti na link portala MojNoviSad i upoznati se. Svakako je važno da znate ko se to kod nas na vrlo ozbiljan način upustio u avanturu proizvodnje proizvoda koje se nude sa raznih strana. 

Moja misija danas je da vam predstavim svoje iskustvo sa njihovim proizvodima. Zadovoljna sam i srećna što sam ih pronašla, što su naši, toliko da moja ćerka kaže da sam vrlo glasan promoter na svim druženjima u mojoj kući, a i van nje. 

 

Hedera helix je latinski naziv za biljku bršljan. Ne znam da li je ova biljka bila motiv za naziv kolekcije ali ja sam u svojoj glavi povezala bršljan kao zeleni pokrivač za tlo i drveće, a Hedera Vitu kao prirodni dodir za moju i vašu kožu 💓 

 

 

Možda će vam se još svideti...

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.