UPUTSTVO ZA UPOTREBU

od strane Vesna

Da se dogovorimo na koji način se družimo

Da, upravo to je moja velika želja i namera. Da se družimo. Da istražimo zajedno naš lepi grad. Da zavirimo u sve ili bar veliku većinu svih tih ulica, sokaka, kafanica, restorana, galerija… Toliko toga imamo pored nas. I svaki dan naš grad raste, širi se. Hajde da zajedno otkrivamo šta nam je u komšiluku i dozvoljava nam da kvalitetno i sa uživanjem živimo naš jedini život. Složićete se da su nam mogućnosti velike. Tempo života ide svojim tokom. Ubrzava se, a da nas niko ne pita ima li to smisla i kuda vodi. Tu smo da pratimo i prilagodimo se. Želim da verujem da ima ogroman broj ljudi sposobnih da mašta, želi i ostvari taj svoj trenutak u zahuktalom tempu života.

 

Moja ideja

 

Jako je jednostavno: Želim da zujim po našem gradu i pišem vam o svojim zapažanjima, o nekim lepim programima koji će se nekome od vas dopasti. Želim da mi kažete šta je to što vas zanima, šta volite, šta manje volite. Šta ima u vašem komšiluku vredno pažnje i deljenja sa sugrađanima, posetiocima našeg grada, ljudima koji su negde daleko i na ovaj način žive u svom gradu. Mogućnosti su nam velike 🙂

Istinski verujem da nije sve tužno, sumorno i nedokučivo. Što više lepih trenutaka vodi nas u veselo, nasmejano. Moja ideja je da sakupimo što više tih lepih trenutaka i oplemenimo svoj život.

Pisaću vam gde sam probala baš dobru kafu, gde je pristojno i uslužno, veselo okruženje, osoblje uspelo da zaboravim da je kafa mogla biti bolja ali je meni bilo baš lepo sa tim ljudima. Pisaću vam gde mi se dopalo neko lepo vino, neka lepa čaša piva, dobra svirka. Gde sam uživala u šetnji sama sa sobom ili dobrim društvom. Sasvim sam sigurna da će moje zujanje, vaše reakcije i želje doneti još mnogo novih utisaka i priča.

 

Da utvrdimo gradivo 🙂

 

Imam želju, vreme i veliku ljubav prema našem gradu. No, možda najviše imam veliku ljubav prema ljudima. Volim da se družim i pričam (i kada treba,a nekada i kada ne treba) sa ljudima. I obožavam da pišem. Meni se dopada, a vi ćete mi reći svoje mišljenje. Učimo ceo život da budemo bolji 🙂 A meni je to namera. Da budem bolja i da sve što mogu podelim sa ljudima sličnih interesovanja.

Vaša Zujalica 🙂

Možda će vam se još svideti...

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.